0
Evrokupovi

(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Edin Dzeko (front) of Bosnia and Herzegovina (BiH) breaks through during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)

INTER GRADI SJAJNU EKIPU: Nakon Edina Džeka, još jedan vrhunski napadač stiže na stadion ‘Đuzepe Meaca’!

Objavljeno: 13.08.21 u 22:36

Italijani su prodali Romelua Lukakua za 110 miliona evra!

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni Mauricio Sari je aktuelni šampion Italije! Inter će braniti titulu i klub je odlučio da se ozbiljno pojača za narednu sezonu.

Klub je nedavno napustio najbolji strelac i prva zvezda tima, Belgijanac Romelu Lukaku. Nekadašnji fudbaler Evertona je po drugi put u karijeri obukao dres Čelsija. Aktuelni šampion Evrope je morao da izdvoji 110 miliona evra, za igrača kojeg su se pre nekoliko godina lako odrekli.

U redove ekipe sa stadiona ‘Đuzepe Meaca‘, kao zamena za Lukakua, stigao je iskusni Edin Džeko. Fenomenalni reprezentativac Bosne i Hercegovine je nastavio svoju ‘epizodu’ u Seriji A, jer je prethodno nastupao za Romu.

Da su očekivanja Intera velika, potvrđuje činjenica da klub aktivno radi na dovođenju još jednog kvalitetnog golgetera. U pitanju je napadač Atalante, Duvan Zapata. Klub i agenti igrača su već dogovorili lične uslove, prema tvrdnjama medija iz Italije.

Očekuje se da će Inter i Atalanta postići konačan dogovor u narednim danima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter