1
Fudbal

Milan bi Mangalu i Krišita

Objavljeno: 27.02.13 u 14:12

Krisito

Milan je već počeo da traži pojačanja za narednu sezonu, a posle dolaska Balotelija jasno je da im više nisu potrebni napadači, jer je tu i El Šaravi. Zato je potrebno da se pojača odbrana,

Dve mete su određene, samo je pitanje da li Milan prvi može do oba fudbalera. Elijakin Mangala, nekadašnji defanzivac Standarda, a sada igrač Portoa, je prvi na listi želja Masimilijana Alegrija, a pored njega tu je i Domeniko Krišito. Za Mangalu se interesuje i dosta engleskih klubova, dok će konkurenciju oko Krišita predstavljati rivali iz Serije A Juventus i Fiorentina.

0
0
1 Komentara
  1. When I first saw this title Milan bi Mangalu i KriÅ¡ita | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter