6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘PA NE MOŽE UVEK DA BUDE 5:0’: Delije nezadovoljne, a Stanković nakon utakmice izrazio ogromno zadovoljstvo!

Objavljeno: 06.08.21 u 22:22

U okviru 4. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda savladala je Napredak minimalnim rezultatom 1-0.

Ekipa srpskog šampiona pošteno se namučila kako bi došla do nova tri boda, Kruševljani su se držali sve do 77. minuta, kada je njihovu mrežu zatresao desni bek crveno-belih, Milan Gajić.

FOTO: STARSPORT

Nakon utakmice, šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je da je zadovoljan onim što su njegovi igrači večeras prikazali na terenu.

Ja ću se umoriti toga da ponavljam da ne može svaka utakmica da se dobije 5:0. Da smo dali gol ranije bilo bi lepo. Ja sam prezadovoljan, zbog gustog rasporeda igrali su oni sa manjom minutažom. Pokazali su da mogu da računam na njih, imam 25 igrača. Nemam šta da dodam. Idemo dalje. Mnogo je tešško igrati u tri dana. Oporavak, igra… Pakleno je, nema vremena ni da se zaleče sitne povrede. Navikli smo na pritisak i želimo pritisak, želimo mečeve u kojima imamo pritisak 90 minuta. Ako bude veći rezultat, to je okej, ako ne, to su tri boda.

 

0
0
6 Komentara
  1. Ovakvim izjavama kod mene izaziva gnev i bes na Stankovića, koji se ponaša kao da je on izmislio fudbal i kao da on više voli Zvezdu od mene, jer se ja nisam ništa okoristio osim čari i zadovoljstva, a njega je Zvezda stvorila i lansirala u fudbalsku orbitu. Ovo mi liči na omalovažavanje navijača i vređanje intelegencije ili prosto rečeno na zajebanciju..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter