0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJAN GEST SRPSKOG ŠAMPIONA: Deca sutra mogu besplatno na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 05.08.21 u 15:00

Najmlađi navijači Crvene zvezde su svima pokazali kako se voljeni klub bodri i navija i od početka kvalifikacija za Ligu šampiona upravo su oni bili naš „vetar u leđa“.

Pred 20 hiljada mališana koji su napravili pravi spektakl na utakmici protiv Kairata crveno-beli su odigrali savršenu utakmicu i na krilima podrške najmlađih zvezdaša stigli do izuzetno bitne pobede. Da je navijanje za Crvenu zvezdu stvar kućnog vaspitanja pokazalo se upravo na ovom meču kada su gosti na stadionu „Rajko Mitić“ bili mališani iz svih krajeva Srbije, ali i Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije i Rumunije.

U znak zahvalnosti na ogromnoj podršci FK Crvena zvezda je omogućio besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu sa Napretkom, koja će se odigrati u petak od 20 časova. Svaka punoletna osoba će uz kupljenu kartu za sektor 6 na istoku i sektor 6 na zapadu moći besplatno da uvede do petoro dece.

Podsećamo da je Crvena zvezda u novoj sezoni pripremila posebne pakete sezonskih karata za nosioce paketa i njihove mališane, i to po sledećim cenama:

Mogućnost kupovine dodatnih porodičnih karata po povlašćenim cenama ostvaruju deca koja na dan 06.07.2021. god. nisu imala navršenih 15 godina, uz punoletnu osobu kao nosioca sezonskog paketa i to:

Istok: do petoro dece na jednog punoletnog sezonca
Zapad: do petoro dece na jednog punoletnog sezonca
VIP zapad: do troje dece na jednog punoletnog sezonca

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter