0
olimpijske igre

Milica Mandic of Serbia celebrates beating Anne-Caroline Graffe of France during the Women's +67kg Taekwondo Gold medal match on on Day 15 of the London 2012 Olympic Games at ExCeL on August 11, 2012 in London, England. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com).

MILICA MANDIĆ ĆE SE BORITI ZA ZLATNU MEDALJU: Srbija je na nogama! Evo kada je finalni meč na programu

Objavljeno: 27.07.21 u 10:25

Srpska tekvondistkinja Milica Mandić plasirala se u finale Olimpijskih igara u Tokiju.

Milica Mandić uspela je da se plasira u finale I tako obezbedila još jednu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama. Ona je u polufinalnom susretu slavila protiv Francuskinje Altee Loran rezultatom 7:4.

Obe su u meč ušle veoma oprezno te do polovine druge četvrtine nismo imali priliku da vidimo ni jedan poen. Zatim je Milica udarcem u glavu došla do prednosti od 3:0, ali je francuskinja uspela da izjednači rezultat do pauze.

Ipak, Mandićeva je bila staložena u presudnoj rundi te je, najpre udarcem rukom u telo, a potom i novim udarcem u glavu stigla do 7:3, što je bilo nedostižno za Loren.

Do kraja meča viđen je još samo poen kazne za Mandićevu, ali on nije mogao ozbiljnije da ugrozi prolaz u finale.

Finale je na programu od 14.30, a Milici je rivalka Korejka Li Dabin, koja je 2019. godine bila prvakinja sveta u ovoj kategoriji.

Milica je pred finalni meč ukazala o kakvom protivniku se radi.

“Korejka Dabin Kor Li je izuzetno dobra takmičarka, prognozirali smo da će biti u finalu. Pravi je predstavnik Korejskog stila, dosta se kreće, moraćemo dobru taktiku da napravimo”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter