0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAJAVLJENOG POJAČANJA: Olimpijakos želi Mohiku!

Objavljeno: 26.07.21 u 23:17

Kolumbijac napušta Đironu.

Olimpijakos je u poslednjih nekoliko godina često pravio probleme Zvezdi prilikom transfera fudbalera, a taj slučaj se ponovo ponavlja. Kolumbijac Hoan Mohika koji je bio na listi želja Dejana Stankovića, ali je ta priča utihnula u poslednjih mesec dana, se sada povezuje sa Olimpijakosom.

Španski mediji pišu da je došlo do kontkata između Olimpijakosa i Đirone, čiji je Mohika igrač. Đirona ga neće zadržati jer ima platu koja premašuje dozvoljene limite za špansku drugu ligu, pa bi njegovim odlaskom rasteretila budžet. Prošlu sezonu je Mohika proveo u Atalanti i Elčeu, ali nijedan od klubova nije hteo da kativira klauzulu o otkupu.

Na drugoj strani, njegov potencijalni transfer u Zvezdu deluje sada nerealno jer u Ljutice Bogdana nisu sigurni u njegovo dovođenje pošto je sve izvesnije da Milan Rodić neće otići iz kluba, bez obzira što nema alternativu na levom beku.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter