4
Domaći fudbal

PREDSEDNIK VUČIĆ NASTAVLJA NAJAVLJENI RAT: ‘Mnogo je šira mreža!’

Objavljeno: 24.07.21 u 23:45

Borba protiv kriminala u srpskom fudbalu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvoreno je govorio o borbi protiv kriminala koji je zahvatio srpski fudbal.

‘Istraga je otvorena i videćete kako konsiljere kaže koji igrači moraju da igraju. To nije naivno. Veoma je široka mreža’ – bio je komentar predsednika, na priče o uticaju ‘Velje Nevolje’.

Čudno je predsedniku zašto ga uvek neko krivi, kada novac prema njegovim rečima daje kako jednoj, tako i drugoj strani.

FOTO: Starsport

‘Ali napravili smo bolji sistem, i od poslednjeg kola nema nameštanja. Niko više ne može da kaže da ima nameštene utakmice. Počeli smo da čistimo fudbalsku mafiju, ali je potrebno vreme.’

O pričama da su u sve umešani on i Vulin, rekao je:

FOTO: Starsport

‘Ponosan sam na činjenicu da sam glavna meta ja, a žao mi je što su menjajući iskaze sada upleli i Aleksandra Vulina.’ – dodaje predsednik i da bi mnogim stranim službama bilo u interesu da u Srbiji vlada nemir.

‘Zašto bi bila stabilna, a nije priznala KiM, jača vojno i ekonomski, u svakom smislu i pogledu.’

0
0
4 Komentara
  1. Kakav bre rat zvalavo govedo, pa glavni kriminalac u državi je tvoj rođeni brat. Kao i onaj debilko Danilo, treba vas sve u zatvor mamicu li vam izadjnicku.

    0
    0
    Odgovori
    • Mozes samo da mu poblajvis kobas.Nepismeno govedo jel si bolje ziveo za vreme Zutaca?Hocete da ne radite nista a da imate sve e pa ne moze bagro…

      0
      0
      Odgovori
      • Bolje sam ziveo, klosaru mentolski. Pojedi sendvič i idi spavaj. Zbog tog mentola sam napustio Srbiju i nemam nameru da se vracam. To da li sam gramatički dobro napisao ili nedostaje neko slovo uopste mi nije bitno. Da znas i pola stvari koje licno znam, posto sam radio za državnu službu začepio bi tu brnjicu i zabio je u obor.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter