3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SLAVILA NA MARAKANI: Velika podrška navijača pred revanš sa Kairatom! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.21 u 22:57

Prvi trijumf crveno-belih u novoj sezoni!

Završena je još jedna utakmica drugog kola Superlige Srbije. Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ pred navijačima ugostila Mladost iz Lučana. Izabranici Dejana Stankovića su opravdali ulogu favorita i utakmica je završena rezultatom 1:0.

FOTO: STARSPORT

Ovo je prvi trijumf za crveno-bele od starta sezone, nakon remija sa Vojvodinom u Superligi i poraza od Kairata u Ligi šampiona. Pristalice crveno-belih su se okupile u velikom broju i pružile su podršku svom klubu. Nema sumnje da je aktuelni šampion veliki favorit protiv Kairata u Beogradu, ali sigurno je da ih očekuje težak zadatak.

Crveno-beli su nametnuli svoj ritam od samog starta duela u glavnom gradu Srbije. Zvezda je preuzela inicijativu od prvog minuta meča i kontrolisala je posed lopte do poslednjeg sudijskog zvižduka.

FOTO: STARSPORT

Gosti su u nekoliko navrata pokušali da priprete iz kontri, ali su crveno-beli otklonili opasnost. Domaćin je u kontinuitetu pritiskao defanzivnu liniju protivnika i izabranici Dejana Stankovića su do prednosti stigli u samom finišu prvog dela igre.

U ulozi asistenta se našao Aleksandar Katai, a kvalitetno dodavanje popularnog ‘Magika’ je iskoristio sjajni Mirko Ivanić. Iskusni vezista je postigao atraktivan pogodak i tako doveo crveno-bele u vođstvo.

FOTO: STARSPORT

Igrao se 56. minut meča kada se rezultat na semaforu ponovo promenio. Ponovo je Katai imao odličan pregled igre, a Filipo Falko je na izuzetno lep način savladao golmana protivničke ekipe. Gol Italijana je ipak poništen, a konačna odluka je doneta nakon asistencije sudija iz VAR sobe.

Trener Dejan Stanković je u 70. minutu napravio dvostruku izmenu. U igru su ušli Miloš Degenek i Nikola Krstović, a teren su napustili Dioni i Eraković. Samo tri minuta kasnije, Babić je zamenio Pankova.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Crveno-beli sada zauzimaju treću poziciju na startu takmičenja, a Lučani su u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili dva poraza i nalaze se na 13. mestu.

FOTO: STARSPORT

Aktuelni šampion Srbije će u narednom kolu odmeriti snage sa Spartakom u Subotici, dok će Mladost u Lučanima ugostiti ekipu Vojvodine koju sa klupe predvodi nekadašnji igrač Crvene zvezde – Slavoljub Đorđević.

 

 

 

0
0
3 Komentara
  1. Što veća podrška, a mere nisu važne, ovo je nadnacionalni projekat, bolnice neka se pune, našoj sreći nema kraja,,,,tranžiraj Šefe , fina obrada,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. Definitivno, apsolutno nespremna ekipa. Šareni mora da podnese ostavku, da ne budemo u dubljem kanalu!!! Ovde se ne zna ko šta igra, ako je ovo uopšte igra, Neka nam je Bog u pomoći!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter