6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZ ZVEZDE SMATRAJU DA SU OŠTEĆENI ZA PENAL: „Čemu služi VAR ako se ovo ne razmatra“!

Objavljeno: 18.07.21 u 21:50

Iz Zvezde smatraju da je sudija morao da dosudi jedanaesterac.

Crvena zvezda je na startu prvenstva remizirala bez golova protiv Vojvodine. Pokušali su crveno beli da probiju buker Novosađana, ali su svi pokušaji bili bezuspešni.

Tu priliku je iskoristio Partizan te je pobedom od 4:0 izbio na prvo mesto i već na samom startu obezbedio prednost od dva boda razlike.

Sa stadiona Crvene zvezde stiže informacija da je sudija Srđan Obradović morao da se konsultuje sa VAR-om i dosudi penal za crveno bele nakon igranja rukom u šesnaestercu.

Procenite sami:

 

 

0
0
6 Komentara
  1. Pa vi ste navikli da vam sude penal i izvan 19m…da nije gol aut kada lopta predje 1 m liniju….da igrate uglavnom protiv 10 igrača jer čim je frka, sudija isključi protivničkog igrača…zlu netrebalo…smešan je svako ko ne vidi da se lopta odbila od jednog igrača i POGODILA( napucana lopta) u ruku…smešni ste

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji bre Srđan Obradović ???? Vi kobajagi novinari nemate pojma o čemu pišete !! Glavni sudija je bio Lazar Lukić samo da znate!! Pa ima bre internet da pogledate.

    0
    0
    Odgovori
  3. Evo ih kreću! Čak je i onaj njihov „ekspert“ Jokić objasnio zašto nije penal. Ali kad neko navikne na poklone onda mu poštovanje pravila nikako ne odgovara!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter