3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

CRVENO-BELI KIKSIRALI NA POČETKU NOVE SEZONE: Vojvodina se vraća zadovoljna u Novi Sad!

Objavljeno: 16.07.21 u 22:23

Crvena zvezda i Vojvodina podelili bodove u derbiju.

Igrači Crvene zvezde razočarali navijače koji su bili spremni da slave u derbiju protiv Vojvodine. Crveno-beli su pogađali okvir gola, ali lopta nije htela da uđe u mrežu. Uprkos opsadi gola tokom cele utakmice igrači Crvene zvezde nisu uspeli da uguraju loptu u mrežu ekipe iz Novog Sada.

FOTO: Hotsport

Novosađani su došli sa ciljem da se brane i da vrebaju svoju šansu iz kontri. Prepustili su posed domaćinu i branili svoj gol disciplinovano što je na kraju urodilo plodom jer su ostvarili svoj primarni cilj.

FOTO: Hotsport

Za Crvenu zvezdu nastupali su: BorjanGajić (od 46. Bakajoko), Dragović, Babić, Rodić (od 75. Eraković) – Krstičić, Sanogo (od. 46 Kanga) – Ben (od 71. Falko), Ivanić, KataiKrstović (od 75. Pavkov).

Za Vojvodinu nastupali su: N. SimićBjeković (od 28. Cucin), Kovačević, Stevanović, DevetakBusnić, Topić (od 60. Maksimović) – Novevski (od 82. Bastajić), Čović, V. SimićMrkaić (od 60. Zukić).

Utakmica je završena nerešenim rezultatom 0:0, definitivno zadovoljniji iz ovog meča izlaze igrači Vojvodine.

0
0
3 Komentara
  1. Može biti da je stvarno kiks, a možda je VAR sprečio da sudije urade ono što su uglavnom radile kada mezimici ne ide. Zna se koji je klub bio jedini protiv uvođenja VAR-a.

    0
    0
    Odgovori
    • Sačekaj imenjače, prvo skoči pa reci hop!!! Biće na kraju kao i ranije , hopa cupa u krevetu, pa kada zaboli i napred i nazad, krive sudije!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter