0
Košarka

FOTO: FIBA

POTOP AMERIČKOG DRIM TIMA: NBA zvezde ponovo poražene, ovaj put je slavila Australija!

Objavljeno: 13.07.21 u 09:53

Navijači su ljuti.

Košarkaška reprezentacija SAD trenutno je u procesu uigravanja ekipe, kao i sve ostale selekcije koje nastupaju na predstojećim OI. Nakon pomalo šokantnog poraza od Nigerije, u sledećem pripremnom meču je usledilo je novo razočaranje. Ovog puta, od izabranika Grega Popoviča bila je bolja selekcija Australije.

Rezultat je bio 91:83, a u pobedničkim redovima je sjajan bio i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Duop Rit. On je na parketu proveo samo 13 minuta, a uspeo je da zabeleži 9 poena uz šut iz igre 4/4. Australiju je do pobede predvodio dugogodišnji NBA igrač Peti Mils sa 22 poena, a pratio ga je Džo Ingls sa 17. Na drugoj strani istakli su se Lilard sa 22 poena, odnosno Durent sa 17.

Mislim da smo bili bolji večeras u odnosu na prvi meč. U prvom poluvremenu smo bili bolji, igrali smo bolju odbranu i bolje smo skakali. Takođe, lopta se bolje kretala i brže smo igrali. U drugom poluvremenu smo se premorili, rekao je Greg Popovič.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter