0
Domaći fudbal

FOTO: Unsplash

TUČA FUDBALERA RADNIČKOG SA RUMUNIMA: Legendarni Mutu je povukao svoju ekipu sa terena!

Objavljeno: 08.07.21 u 21:42

Navode da je izbila opšta tuča.

Prijateljska utakmica između Radničkog iz Niša i rumunske Krajove, prekinuta je u 55. minutu zbog opšte tuče igrača. Tu vest je rumunskim medijima saopštio Marsel Puškaš, generalni menadžer Krajove.

Zbog nesportskog ponašanja, dva ponovljena žestoka starta od strane srpskih fudbalera, Adrijan Mutu je odlučio da izvede svoj tim sa terena, istakao je on.

U tekstu koji je objavljen na portalu GSP.ro navodi se da je čuveni reprezentativac Rumunije Mutu povukao ekipu sa terena nakon nekoliko žestokih startova protivnika. I jednoj i drugoj ekipi ovo je bila poslednja priprema pred start nove sezone, ali se ona očigledno nije završila slavno.

Utakmica je bila malo grublja, priča je više „naduvana“ s njihove strane, posle nekoliko oštrijih faulova odlučili su da ranije završe meč da se neko ne bi povredio, istakli su ljudi iz Radničkog za Telegraf.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter