0
Košarka

FOTO: Tigar ad

KOKOŠKOV ZNA DA PRIĐE IGRAČIMA, NE TREBA GA DIRATI: Željko Rebrača nakon neuspeha brani selektora Srbije!

Objavljeno: 07.07.21 u 13:58

Deluje da je u pravu.

Košarkaška reprezentacija Srbije se neće naći na Olimpijskim igrama, pošto je poražena u finalnom meču od selekcije Italije sa 102:95. Mnogi navijači su odmah nakon meča, vruće glave, već otpustili selektora Igora Kokoškova, ali proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Željko Rebrača ima drugačije mišljenje.

Ja tu ne bih pravio promene, mislim da Kokoškov ima veliki treenerski kvalitet. Treba nastaviti dalje sa njim, dati mu šansu da vodi reprezentaciju na Evropskom prvenstvu naredne godine. Ako budemo menjali selektora posle nekoliko utakmica, promenićemo ih 25 u ne tako dugom periodu, počeo je Rebrača za Novosti.

FOTO: KSS

Rebrača koji je sa reprezentacijom osvojio 3 zlata i jedno srebro ima razumevanja za Kokoškova. On dodaje da trener Fenerbahčea nije imao vremena da postavi sistem igre, kao i da je veći deo odgovornosti na igračima.

Sa toliko malo vremena za treninge, Kokoškov nije mogao da postavi sistem igre. Mislim da je u takvoj situaciji veći deo odgovornosti na igračima nego na treneru, rekao je Rebrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter