3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Euroleague

PARTIZAN PRONAŠAO PAKLENO POJAČANJE: Stiže MVP Bundeslige!

Objavljeno: 06.07.21 u 12:44

Partizan naciljao novo pojačanje.

Dolaskom Željka Obradovića crno beli su krenuli u ambiociozno dovođenje pojačanja za narednu sezonu. Nakon dolaska Kevina Pantera, u Partizan stiže još jedno pojačanje.

U pitanju je Američki plejmejker Džejlin Smit, inače MVP Bundeslige, piše Mozzart sport.

Crno beli su stupili u kontakt sa Smitom koji nastupa za Ludvigsburgu, a prošle sezone je izabran za najkorisnijeg igrača Bundeslige.

Imao je prosek od 15.17 poena, 5.02 skokova 5.29 asistencija i 1.78 ukradenih lopti na 41 meču. Još veće brojke imao je u Kupu Nemačke, doduše na samo tri utakmice, od 15.67 poena, 7.00 skokova, 5.00 asistencija i 1.67 ukradenih lopti.

 

 

0
0
3 Komentara
  1. Karakteristicno bahacenje SNS jer oni drugacije ne umeju.Za pare nije zapelo jer svaka sns susa zida hotele po Kopaoniku i Zlatiboru,i sta je 15 miliona za KK Prostituciju.Oni su poznati kao ljubimci svih vlasti,a cilj je jasan,skloniti Zvezdu u kosarci na mesto Partizana u fudbalu,podici VK Partizan,drzati FK Crvenu Zvezdu na prvom mestu i onda ce cuveni navijaci,biti mirni kao male mace i pevati ode predsedniku.Da li ce tako biti videcemo,tu je i proglasenje novog talasa pandemije kao zastita ako lova ne bude dovoljna da navijaci ucute.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter