0
ATP

FOTO: rogerfederer/Instagram

ŠTO BI SE REKLO, BAŠ GA JE ‘UGASIO’: Federer se pohvalio na Instagramu, a onda ga je srpski reprezentativac ‘spustio na zemlju’! (FOTO)

Objavljeno: 05.07.21 u 09:57

Zna se na šta je aludirao.

Švajcarski teniser Rodžer Federer je pehar Vimbldona podigao čak 8 puta, a ni on sam ne krije da mu je to omiljeni turnir. Rodžer je srećan zbog povratka navijača na tribine, koji mu pružaju veliku podršku u svakom meču.

– Posle 18 meseci oporavka i igranja iza zatvorenih vrata, igrajući na centralnom terenu pred pasioniranim navijačima učinilo je da je sve bilo vredno toga. Hvala vam – napisao je Švajcarac na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Više hiljada ljudi je prokomentarisalo ovu objavu, a komentar koji je svima zapao za oko poslao je srpski odbojkaš, Marko Podraščanin. Naš reprezentativac je samo jednim komentarom uspeo da podseti Rodžera na najbolniji poraz u karijeri, i to od Novaka Đokovića.

– 40-15 – napisao je Podraščanin.

FOTO: Instagram/Screenshot

Naime, tada je Švajcarac izgubio od Đokovića u finalu najvećeg turnira na planeti. Rodžer je imao dve meč lopte pri rezultatu 40-15, ali onda je Nole fenomenalnim preokretom uspeo da šokira sve prisutne, ali i one kraj malih ekrana.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter