0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

NAVIJAČI SU PRIŽELJKIVALI NJEGOV POVRATAK, ALI SE TO NEĆE DESITI: Bivši igrač Zvezde pregovara sa Lokomotivom!

Objavljeno: 02.07.21 u 16:41

Sjajno je igrao u crveno-belom dresu.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič, stupio je u pregovore sa Lokomotivom iz Kubanja. On iza sebe ima neverovatnu sezonu u Cedevita Olimpiji, pa su mnogi navijači priželjkivali njegov povratak u Zvezdu.

U ABA ligi je prosečno beležio 17.2 poena, 4.3 skoka i 3.6 asistencija. Takođe, treba napomenuti da je za beka imao odličan procenat šuta za 2, oko 52%. Lokomotiva nije uspela da izbori Evroligu naredne sezone jer je u polufinalu Evrokupa poražena od Uniksa. Samim tim, to znači da bi se Blažič zadržao u drugom najkvalitetnijem takmičenju u Evropi.

FOTO: FIBA

On se sada nalazi u Litvaniji, zajedno sa reprezentacijom Slovenije, gde će predvođeni Lukom Dončićem pokušati da izbore mesto koje vodi na Olimpijske igre. Možemo zaključiti da su počeli sjajno, pa su pobedama nad Angolom (118:68) i Poljskom (112:77) obezbedili prvo mesto u grupi i duel sa Venecuelom u polufinalu. Ako prođu u finale, za plasman na OI biće potrebno da savladaju pobednika meča Litvanija – Poljska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter