0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

ZVEZDIN ŠTOPER U IDEALNOM TIMU OSMINE FINALA EVROPSKOG PRVENSTVA: Sjajnim partijama oduševio sve navijače!

Objavljeno: 30.06.21 u 17:05

Štoper Crvene zvezde ostavio sjajan utisak na Evropskom prvenstvu

Završena je osmina finala Evropskog prvenstva, izabran je najboljim tim ove faze, a svoje mesto u startnih jedanaest dobio je i Aleksandar Dragović. Najnovije pojačanje Crvene zvezde odigralo je maestralan meč protiv Italije, a iako je njegov tim ispao on je uspeo da dobije svoje mesto.

Sa njim štoperski tandem čini upravo igrač iz suparničke ekipe Italije Frančesko Aćerbi. Prema ocenama „sofascora“ najbolje ocenjen igrač bio je Oleksandr Zinčenko koji je postigao prvi gol za Ukrajinu dok je za drugi asistirao.

FOTO: SOFASCORE

Francuska, koju je Švajcarska izbacila u osmini finala nakon penala, ima dva predstavnika. Tu su Pol Pogba i Karim Benzema. Švajcarska, s druge strane, nema igrača među najboljih 11.

Osim Francuske, po dva igrača “daju” Španija (Feran Tores i Acpilikueta), i Danska (Mele i Dolberg). Golman Belgije Kurtoa i vezista Češke Holeš upotpunjuju ovaj interesantan tim.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter