0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELA EKSPEDICIJA NE ODMARA: Gotov šesti trening u Austriji – danas akcenat na snazi i brzini! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 27.06.21 u 14:34

Nema odmora za izabranike Dejana Stankovića, pa su se i ovog jutra od 11 časova našli na terenima spremni za rad.

Trening je otpočeo aktivacijom kako bi fudbaleri Crvene zvezde bili što efektniji. Rad je bio baziran na snazi i brzini, a pažnja je kao i uvek bila usmerena i ka taktici. Igrači su bili podeljeni u dve grupe. Jedan deo ekipe je radio sa tegovima, elastičnim trakama i pilates loptama. Naravno, sve to pod kontrolom dela stručnog štaba koji je zadužen za rad na tom polju.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potom se prešlo na rad na brzini, gde su postavljene trake sa opterećenjem u vidu tegova. Fudbaleri srpskog šampiona su trčali u parovima, dok je druga grupa radila na taktici. Pomno su igrači slušali Dejana Stankovića i upijali sve savete, ne samo vezane za sutrašnju utakmicu, već i za ono što ih čeka tokom sezone.

Zarotirale su se grupe, pa se nastavilo sve po istom principu. Trening je trajao 90 minuta, posle čega su fudbaleri otišli u hotel.

Za razliku od prethodnih dana, ovog puta će fudbaleri Crvene zvezde jednom trenirati, a već sutra ih očekuje prva pripremna utakmica kada će od 18 časova i 30 minuta odmeriti snage sa Gakom.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter