2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PRONAŠLA POJAČANJE: Rumunski Ronaldo hoće na ‘Marakanu’, sam otkrio detalje pregovoara sa crveno-belima! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.21 u 11:53

Crvena zvezda se u Austriji priprema za novu sezonu, u kojoj navijači očekuju da će ponovo igrati neko evropsko takmičenje, te odbraniti duplu krunu.

Međutim, u ovom momentu ih možda i više zanima, koga će uprava na tom planu angažovati kao pojačanje.

Bilo je raznih imena, a poslednje je Ronaldo! Naime, rumunski mediji su objavili da crveno-beli dogovaraju dolazak jednog od najboljih igrača Gaz Metana u prethodnoj sezoni, ofanzivnog vezistu Ronalda Oktavijana Andreija Deakonua.

I sam igrač upoznat je s namerama crveno-belih, a sve je otkrio u intervjuu za portal ‘GSP’.

– Pozvao me je u petak predsednik kluba Valentin Jordanesku i rekao da je dobio ponudu Crvene zvezde. Takođe, obavestio me je da su se klubovi dogovorili i da predstoji da ugovorim lične uslove sa klubom iz Beograda, rekao je Deakonu.

Ovaj igrač imao i jasnu poruku za upravu:

– Odgovorio sam predsedniku Jordaneskuu da ako ponuda Zvezde nije adekvatna za klub i mene neću otići. Srećan sam u Mednasu, poručio je Rumun.


(VIDEO:YouTube/AFH videos)

Deakonu je imao veoma dobru, prošlu sezonu u dresu Gaz Metana, za koji je postigao 11 golova na 39 utakmica i upisao još 14 asistencija u svim takmičenjima. Rumunski Ronaldo je rođen 1997. godine, igra na poziciji centralnog veznog ili po levoj strani, a u karijeri je nosio dresove Targu Mureša, Konkordije, hrvatske Gorice, Sepsija i Gaz Metana, a prošao je i mlađe kateogorije Fejnorda i Tventea. Njegov ugovor sa akutelnim klubom važi do juna naredne godine, a procenjena vrednost na sajtu ‘Trnsfermarkt’ je 900 hiljada evra.

 

0
0
2 Komentara
  1. Vojvodina izgubi 0-4 od Maribora, zvezda dovodi pojačanje kome je highlight karijere igranje za HNK Gorica, pa se pitamo zašto smo u banani…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter