0
Domaći fudbal

Foto: Fk Crvena zvezda

TREĆI TRENING ZVEZDE U AUSTRIJI: Kiša olakšala trening crveno belima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.21 u 21:54

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su danas po kišovitom vremenu drugi trening u večernjem terminu

Prvi današnji trening, crveno-beli odradili su ujutro po veoma toplom vremenu, a akcenat stručnog štaba bio je na taktičkim finesama. Za razliku od jutarnjeg, popodnevni trening crveno-belih obeležilo je izuzetno kišovito vreme koje je sačekalo naše fudbalere po dolasku u sportski kompleks u Štegersbahu. Kiša je neprestano padala, a pljusak je pratio početak treninga koji je proveden u laganom zagrevanju ekipe. I pored nepovoljnih vremenskih uslova, to nije uticalo na intenzitet i kvalitet rada, već su igrači sve zahteve stručnog štaba ispunjavali na najvišem mogućem nivou.

Foto: Fk Crvena zvezda

Nakon prve faze usledio je prelazak na rad sa loptom, gde su igrači bili podeljeni u dve grupe. Takozvani „manekeni“ su simulirali protivničke fudbalere, a obe grupe imale su zadatak i cilj da što pre stignu do gola, u čemu su naši prvotimci bili izrazito uspešni. Posle toga, ekipa je nastavila da vrši kombinacije i uigravanje kroz pas igru, gde su pokušavali da dođu od jedne do druge polovine terena, a trening je okončan igrom na dva gola.

Fudbalere Crvene zvezde i narednih dana očekuje sličan tempo rada. Ekipa će imati dva treninga dnevno, kako bi spremno dočekala start sezone i izazove koji nas očekuju.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter