1
Fudbal

FOTO: FSS

JOŠ JEDAN SRBIN NA „MESTALJI“: Valensija želi pojačanje u veznom redu!

Objavljeno: 24.06.21 u 16:44

„Slepi miševi“ naciljali još jednog Srbina.

Valensija bi mogla u svoje redove da dovede još jednog srpskog fudbalera. Pored Uroša Račića koji je član tima sa „Mestalje“ tri godine, zainteresovani su i za Nemanju Gudelja.

Novi trener Havijer Bordalas je iskazao želju da u ekipi ima Gudelja, makar i na pozajmicu. Klub će pokušati da izdejstvuje posao sa Seviljom.

Oni su raspoloženi da pregovaraju oko Srbina, ali bi želeli i nešto da zarade za fudbalera koji ima još dve godine ugovora. Gudelj nije standardan u prvom timu, ali bi klub iz Andaluzije pristao na dogovor jedino ako Valensija preuzme celu platu na sebe. To će biti malo teže izvesti jer su „Slepi miševi“ u finansijskim problemima.

Gudelj je u prošloj sezoni odigrao 44 meča u svim takmičenjima za Sevilju ali je u većini slučajeva ulazio sa klupe. U Valensiji bi mogao da dobije ozbiljniju ulogu jer ima defanzivne karakteristike po ukusu Havijera Bordalasa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter