0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

NOVE, LOŠE VESTI: Eriksen mora na operaciju, desilo se ono što su se mnogi nadali da neće!

Objavljeno: 17.06.21 u 11:23

Nove informacije vezane za stanje reprezentativca Danske…

Vezni fudbaler Kristijanu Eriksenu će posle srčanog udara koji je doživeo na utakmici koju je njegova selekcija igrala protiv Finske u sklopu prvog kola Evropskog prvenstva, nakon opsežnih analiza i istraživanja u bolnici, biti ugrađen defibrilator koji će mu pomoći ubuduće kod problema u radu srca.

Ovu informaciju potvrdio je Fudbalski savez Danske.

– Doktor nacionalne reprezentacije Danske Morten Boesen bio je u kontaktima sa specijalistom kardiologije u Righospitalet bolnici u Kopenhagenu. Eriksen je bio nekoliko dana bio podvrgnut ozbiljnim analizama, nakon čega je ustanovljeno da će morati da mu se ugradi defibrilator, koji će ubuduće sprečavati problem u radu srca koji bi mogao da se dogodi u budućnosti, navodi se u saopštenju Danaca.

O stanju igrača govorio je i doktor reprezentacije Morten Boesen.

– Nakon što je Kristijan podvrgnut brojnim istraživanjima srca, odlučeno je da treba da mu bude ugrađen ICD (defibrilator za rad srca). Ovaj uređaj je neophodan posle srčanog udara zbog problema sa radom srca, rekao je doktor Danske.

Iako su se mnogi nadali da bi Eriksen ponovo mogao jednog dana da se nađe na terenu, kada je vrhunski fudbal u pitanju, sve je izvesnije da je njegova igračka karijera završena.

 

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter