2
ATP

FOTO: Twitter

POGLEDAJTE KAKO JE ĐOKOVIĆEV OTAC ODUŠEVIO SVE SRBE: Srđane legendo, pravi si patriota! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.21 u 20:59

Srbija iznad svega.

Novak Đoković trenutno igra protiv Italijana Matea Beretinija u četvrtfinalu Rolan Garosa. Najbolji svetski teniser već vodi sa 1:0 u setovima, a Srbi su definitivno bili oduševljeni i pre početka ovog meča.

Kamere na čuvenom stadionu Filip Šatrije, snimile su Novakovu familiju na tribinama. Zajedno su se našli njegova žena Jelena, majka Dijana, ali i otac Srđan koji je bio u centru pažnje.

FOTO: Screenshot

Kada je Srđan uočio da ga kamera snima, podigao je 3 prsta i tako oduševio sve naše navijače. Delovalo je da mu je Novakov trener Marijan Vajda nešto pričao, ali to u tom trenutku nije bilo toliko važno.

Koliko se stariji Đoković mučio da svom sinu obezbedi sve potrebno za vrhunske trenere i sve ostalo, otkriveno je u ogromnom intervjuu na Hepi televiziji. Srđan je tada šokirao sve kada je istakao da je pozajmljivao novac od kamataša.

Najteže mi je bilo kada sam pozajmljivao lovu i vraćao je sa velikim kamatama. Kad vam hitno treba novac, onda kamata nije 12 već 15 odsto. To prećutiš i uradiš samo zato što je dete u pitanju. Za sebe to nikad ne bih radio. Zaista je bilo teško, ali sve se izdržalo. A sve što te ne ubije, ojača te, bile su njegove reči.

0
0
2 Komentara
  1. srđane đokoviću ponavljaš se stalno istom pričom… Prelaziš u dosadu… Kao čovjek si u mnogim stvarima neiskren, kvaran, nedorečen i lažov…

    0
    0
    Odgovori
  2. Po mom skromnom mišljenju, za Novaka bi bilo najbolje da se Srđan što manje oglašava i eksponira,,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter