0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠAMPION EVROPE ŽELI NAJBOLJEG MLADOG FUDBALERA NA PLANETI: Spremni da izdvoje 180.000.000 evra!

Objavljeno: 07.06.21 u 20:26

Erling Haland nalazi se na meti Čelsija.

Norveški napadač jedan je od najtraženijih igrača na svetu u ovom trenutku. Velikani se otimaju oko njega, u igri su Real, Mančester junajted i Mančester siti, a novi na listi zainteresovanih je Čelsi.

Kako navodi norveški novinarana Jana Agea Fjortofta klub iz Londona je spreman da ponudi visoku sumu novca kako bi doveo napadača Borusije iz Dormunda. Ovu informaciju potvrdio je i novinar Bilda Kristijan Falk.

Provlači se cifra od čak 180.000.000 evra koja bi zadovoljila Borusiju, a u doba pandemije ne postoji veliki broj klubova koji bi mogli da plati toliko obeštećenje. Ipak, Čelsi je u mogućnosti da uplati taj novac i dovede kapitalno pojačanje koje bi „plavce“ podiglo na nove visine.

Haland je ove sezone postigao 49 golova na 52 meča i svojim partijama sam sebi postavio visoku cenu. Pominje se da bi i Čelsi morao žestoko da rizikuje sa platom jer bi Haland zahtevao astronomski ugovor. On u Borusij trenutno prima 165.000 nedeljno te bi Čelsi morao da bude dosta izadašnji u odnosu na trenutno dva najplećenija igrača (Verner i Haverc) koji imaju 185.000 nedeljno.

Haland je igrač koji bi trebalo da vrati tituli Premijer lige Čelsiju, te će Abramovič učiniti sve kako bi ga doveo u svoje redove.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter