1
Domaći fudbal

ZVEZDI PROPALI PREGOVORI OKO VELIKOG POJAČANJA: Turci mu ponudili 650.000 evra, on odbio dolazak u Beograd!

Objavljeno: 07.06.21 u 16:42

Iskusni fudbaler je razmatrao nekoliko ponuda…

Još jedno leto i još jedna potraga za napadačem u Ljutice Bogdana, gde je prvi pik bio Aleksandar Prijović, a drugi njegov imenjak Pešić. Iako je u jednom mommentu Pešićev povratak bio najrealnija opcija, on ipak neće ovog leta pojačati srpski klub.

Bivši igrač Tuluza i Atalante je prelomio tokom vikenda da se preseli u Tursku. Dva kluba su bila u završnoj trci za njegov potpis, a pobedio je Karagumruk, saznaje ‘Mocart sport’.

Član turskog prvenstva koji je prošlu sezonu završio na osmom mestu Pešiću ponudio dvogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. U prvoj godini ugovora inkasiraće 650.000 evra, a svi detalji su dogovoreni, pa se čeka samo potpis. Kako saznaje pomenuti izvor, Pešić je na ‘Marakani’ imao platu od oko 500.000 evra, ali je prevagnulo to što je u ovoj fazi karijere tražio mirniju sredinu za sebe.

FOTO: Instagram/Pesic45

Aleksandar Pešić je u Crvenoj zvezdi proveo sezonu 2017/18, tokom koje je postigao čak 25 ligaških golova, srpski tim je dobro zaradio od njegove prodaje. Otišao je u Al-Itihad za čak 4,2 miliona, a karijera ga je dalje vodila u Seul i Makabi. Pre crveno-belih igrao je za Radnički Niš, OFI sa Krita, Šerif iz Tiraspolja, Jagodinu, Tuluz i Atalantu.

Podsetimo, Dejan Stanković je zahtevao od uprave da špica dovede do starta priprema, pa ostaje da se vidi da li će crveo-beli ‘nagovoriti’ Prijovića ili će to biti neko treći…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter