0
Košarka

FOTO: ABA liga/KK Igokea/ Nikola Vuruna

LJUT KAO RIS: ‘Poštujem samo RS i Makedoniju!’, iskusni stručnjak u nikad viđenom izdanju!

Objavljeno: 06.06.21 u 20:07

Teške reči ogorčenog Dragana Bajića!

Jedan od najvećih ‘šmekera’ među trenerima je strateg IgokeeDragan Bajić. Tako barem tvrde oni koji su sarađivali sa njim tokom karijere. Ipak, ni on sam nije mogao da se iskontroliše, nakon što je Široki Brijeg postao šampion Bosne i Hercegovine, nakon odluke tamošnjeg saveza.

Šest klubova je trebalo da se nađe na završnom turniru, a njih pet je to odbilo. Ostao je samo Široki Brijeg, kome je ova titula automatski dodeljena. Treba napomenuti i da su se svi klubovi složili da treba da se završi sezona, sa priznavanjem aktuelne tabele.

‘Šta normalan čovek može da kaže na ovakvu situaciju? Ne znam ko je jadniji ispao, generalni sekretar, komesar lige ili Široki koji je na ovaj način uzeo sebi za pravo da primi medalje i pehare.’ – rekao je Bajić i potom dodao.

‘To dovoljno govori u kakvoj bednoj i jadnoj državi živimo. Ovo je samo vid rasula u kojem se zemlja nalazi, počevši od sporta pa do svega ostalog. Trenutno se nalazim u Skoplju i zbog svega ovog ne poštujem Bosnu i Hercegovinu, poštujem samo Republiku Srpsku i Severnu Makedoniju.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter