0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SLATKE MUKE ZA GRUJIĆA: Liverpul ponovo ne računa na njega, ali zato dva kluba odmah žele da ga angažuju!?

Objavljeno: 05.06.21 u 19:02

Srpski internacionalac ponovo bi mogao da promeni sredinu…

Kako pišu nemački mediji, čelnici Herte su zainteresovani da u klub vrate Marka Grujića, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Portu.

Ipak, nisu jedini koji bi voleli da vide nekadašnjeg Zvezdinog đaka u veznom redu. Navodno i Porto, kako javljaju mediji iz Portugala, razmatra opciju da otkupe njegov ugovor od ‘redsa’.

Nemački ‘Beliner kurier’ piše da su u Herti bili prezadovoljni kako je Grujić igrao za njih tokom dve sezone (2018-2020), ali tada nisu mogli finansijski da odgovore na zahtev Liverpula. Grujiću je u međuvremenu sa Liverpulom ostalo još samo dve godine ugovora i cena transfera je pala, jer uspeo da se nametne na ‘Enfildu’. U Herti se nadaju da bi srpskog fudbalera mogli da dobiju za 14-15 miliona evra, iako je bio prvo ‘licitiran’ na 30 miliona, a prošle sezone na 20.

FOTO: HOTSPORT

Ostrvski mediji dodaju i da se je Srbin na spisku onih na koje Jirgen Klop ni za narednu sezonu neće računati, a pored njega tu su i Šaćiri, Origi, Adrijan,  Vilijams, Karijus, Vilson i Dejvis. Naravno i Vajnaldum, kome je istekao ugovor i već se oprostio od saigrača, a koji će po svemu sudeći preću u Barselonu.

Podsetimo, Liverpul je Grujića platio šest miliona evra Crvenoj zvezdi, ali mu nije dao veliku šansu, pa ga je slao na pozajmice u Kardif, Hertu i Porto a ugovor mu ističe u junu 2023. godine. Grujić je za Liverpul odigrao 14 mečeva i zabeležio jednu asistenciju, dok je u dresu Porta prošle sezone odigrao 41 utakmicu i postigao tri gola. Dres reprezentacije Srbije nosio je deset puta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter