0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Reprezentacije su na ‘meniju’!

Objavljeno: 31.05.21 u 10:58

Ponedeljak dugo nije bio zanimljiviji! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

16.00 Morecambe – Newport Co

Neverovatno kakav je tim Derek Adams napravio i koliko je tim Škampa napradovao za samo jednu sezonu. Direktan plasman u Ligu 1 pobegao im je za jedan poen, a Njuport je završio 5 poena iza njih. Velšani imaju sezonu van svakih očekivanja i bilo bi potpuno nerealno da ovde ne izgube.

Predlog: 1 (2,80)

18.00 Spain U21 – Croatia U21

Španija je završila grupnu fazu sa 7 poena od mogućih 9 i bez primljenog gola. Hrvatska je prošla na gol-razliku i to jedan gol kojim su smanjili vodstvo engleza u poslednjoj utakmici u 92. minutu. Ovde se radi o apsolutnom favoritu i apsolutnom autsajderu, a kvota je odlična.

Predlog: 1 (1,75)

21.00 Portugal U21 – Italy U21

Portugal je izdominirao grupu sa sve 3 pobede i gol-razlikom od 6-0. Italija se više provukla jer je nakon dva remija u poslednjem kolu pobedila Sloveniju ubedljivo za prolaz u ovo četvrtfinale. U Portugalu su 6 golova postigli 5 različitih strelaca, samo Trinkao je dva puta tresao mrežu. Kompaktna, talentovana ekipa koja ume da igra na rezultat. Tipujemo keca.

Predlog: 1 (2,05)

21.30 Antofagasta – Huachipato

Nema sumnje da su obe ekipe u lošoj formi i trenutno u borbi za opstanak, ali da igraju utakmice sa mnogo golova niko ne može da porekne. Na sedam utakmica domaćina palo je 22 gola što je više od 3 po utakmici. Gosti imaju prosek tek nešto ispod 3. Kao da svetleći znak “golovi” treperi preko cele utakmice.

Predlog: UG3+ (1,88)

KUPNA KVOTA 18,88 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 0985675

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter