0
Košarka

FOTO: Denver

SLABO IZDANJE JOKIĆA: Denver poražen u Portlandu!

Objavljeno: 30.05.21 u 09:23

Denver Nagetsi ubedljivo su poraženi u četvrtom meču plej-ofa protiv Portlanda rezultatom 115:95.

Nikola Jokić odigrao je najlošiji meč meč ove sezone, nije imao uticaja na igru I to se odrazilo na čitavu partiju tima iz Kolorada. Trenutni rezultat u seriji je 2:2 a naredna dva meča igraće se u Denveru.

Junak pobede bio je Norman Pauel koji je imao 29 poena (11/15 iz igre), a pratio ga je Mekalum sa 21 poenom. Bitnu rolu odigrao je Jusuf Nurkić koji je odigrao sjajnu odbranu na Jokiću.

Prednost Portlanda u jednom trenutku je išla i do 33 poena na kraju treće deonice. Ovacije je dobio i Lilard kome su navijači Trajblejzersa vikali “MVP” “MVP”. Ovacije je dobio i slavljenik Karmelo Entoni, koji je danas napunio 37 godina. Veteran je meč završio sa 12 poena, tri skoka i jednom asistencijom. Ovo partiju je odlučila odlična odbrana Portlanda koja je uspela da goste sveda na 34% iz igre.

Peta utakmica igra se u noći između utorka i srede. Videćemo šta će Nagetsi smisliti za taj meč, ali činjenica je da im nedostaje još neki raspoložen igrač pored Nikole Jokića. Iako u lično lošem izdanju, ponovo je bio najefikasniji igrač svog tima. Fankundi Kampaco je stao na 12 poena, koliko je ubacio i Monte Moris. Dvocifren je bio još samo Džamajkl Grin sa 11.

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter