6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GOBELJIĆ SE OGLASIO NAKON SINOĆNJEG SKANDALA: „Pokazali smo da smo najbolji u Srbiji“!

Objavljeno: 26.05.21 u 15:14

Marko Gobeljić našao se u centru pažnje nakon meča sa Partizanom.

Zvezdin univerzalac glavna je sportska tema u Srbiji danas. Gobeljić je nakon penal serije u kojoj je Zvezda bila bolja od ljutog rivala otišao do Vladimira Stojkovića i svukao šorts. Ovaj skandalozni potez Gobeljića izazvao je veliku frku na terenu dok su igrači Partizana zahtevali da se on kazni.

Desni bek nije želeo da komentariše svoje ponašanje, ali se osvrnuo na godinu iza sebe.

„Želeo bih pre svega da se zahvalim saigračima, stručnom štabu i klubu na izvarednom uspehu, jedna fenomenalna godina, ostavili smo i danas srce na terenu, pokazali smo da smo najbolji u Srbiji. Doneli duplu krunu posle duže vremena i zbog toga sam zaista presrećan“, istakao je borbeni fudbaler Crvene zvezde.

On je jedan od retkih fudbalera koji je u klubu u poslednje četiri godine otkako se beleže veliki uspesi crveno-belih.

„Potrudićemo se da sledeće godine idemo korak unapred, da pomeramo granice. Cilj je svakako da se plasiramo u grupnu fazu Lige Šampiona, ali i da ponovimo uspehe i u domaćim takmičenjima. Završili smo jednu odličnu sezonu sa osvajanjem Kupa Srbije i duplom krunom“, zaključio je on.

 

 

0
0

6 Komentara

  1. Prestajem da idem na utakmice i da vas gledam na tv-u ako posle ovoga ostaneš u klubu ili nebudeš oštro kažnjen. Sramota!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter