0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

POZNATO JE KO ĆE DELITI PRAVDU NA DERBIJU: Sve je spremno za veliko finale! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.21 u 11:58

Večiti nisu zadovoljni!

U sredu 25. maja na stadionu ‘Rajko Mitić’ u Beogradu odigraće se finale Kupa Srbije. Glavni arbitar na ‘večitom derbiju’ biće Srđan Jovanović. Početak utakmice zakazan je za 19:00h.

Jovanović nije sudio na derbiju još od 161. međusobnog susreta Crvene zvezde i Partizana. Srđan se tada našao na udaru čelnika crveno-belih jer je pri rezultatu 0:0 poništio gol Zvezdi. Nedugo zatim generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić se oglasio povodom te situacije.

-Pravili su pritisak čitave nedelje kroz medije, pa na sudiju Jovanovića, iako smo išli na sastanak sa FSS. Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao partizanovac, ali verujem da želiš da napreduješ u Evropi i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol – rekao je Terzić tada.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA KREĆE OD DRUGOG KOLA: Poznat je potencijalni put crveno-belih do Lige šampiona!

Na početku ove sezone nezadovoljstvo su izrazili i ljudi iz Partizana. Crno-beli su bili ogorčeni suđenjem Jovanovića na meču protiv Vojvodine. Tadašnji trener Savo Milošević je flašicom vode gađao Jovanovića, posle čega je i otišao iz kluba.

https://youtu.be/b7BKpF1eY4A

-Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sadejstvu sa čelnicima FSS-a, FK Partizan je zakazao sednicu Odbora za hitna pitanja – poručili su tada iz Partizana, a nedugo zatim je Aleksandar Stanojević seo na klupu crno-belih.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter