0
Evropske lige

ČELSI ZAGOLICAO MAŠTU NAVIJAČA: Na Tviteruu otkrio velike planove za prelazni rok!?

Objavljeno: 23.05.21 u 12:42

Dok ekipa Čelsija vrši poslednje pripreme za utakmicu sezone, finale Lige šampiona, u klubu se uveliko radi na prelaznom roku koji dolazi…

Pričalo se da bi mogao plavi dres da obuče Aguero, ali do toga neće dođi, jer se on odlučio za Barselonu, ali se ovaj klub sada okreće ka pokušaju da angažuje skupocene našpadače, Halanda, kao i Deklana Rajsa.

Engleski reprezentativac je dete ovog kluba u kome je bio osam godina, od 2006. do 2014, u omladinskim kategorijama, a onda je prešao u Vest Hem. Rajs je već duže vreme na meti Čelsija, a deluje da bi sada moglo da dođe do realizacije i dogovora Plavaca i Čekićara…

I dok dve strane rade na ovom poslu, Čelsi je objavom na Tviteru zagolicao maštu navijača. Naime, objavljena je slika iz mlađih dana, na kojoj su, između ostalih, dobri prijatelji Mejson Maunt i Deklan Rajs koji je uz trofej. Slika je objavljena uz opis ‘Da li prepoznajete nekoga’, aludirajući na Rajsa u opremi Čelsija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter