0
Domaći fudbal

Kopija kao dokaz

Objavljeno: 24.02.13 u 11:46

stadion-zvezde

Trka sa vremenom za Crvenu zvezdu je u petak okončana na najbolji mogući način, odnosno izbegavanjem zabrane licenciranja igrača.

To je svasvim u redu, jer ako je predsednik večitih izrazio želju da se crveno – belima dozvoli registracija zašto bi onda bilo ko drugi poželeo da do takvog ishoda nije došlo.

Međutim, nije svim potraživačima legla lova na račun, a jedni od njih su Marko Perović i Vladan Binić. Zvezda je kako tvrde iz kluba ovim bivšim igračima uplatila novac po osnovu dugovanja ali se u petak taj iznos nije video kod njih na računu, što bi jednako značilo da novac nije ni uplaćen.

Da slučajno neko od njih ne bi „propevao“ iz Ljutice Bogdana su se brže bolje poslužili starim računovodstvenim trikom te su Peroviću i Biniću poslali kopije uplatnica na kojim su iznosi koji bi na njihovim računima trebalo da se vide u ponedeljak. Dakle, čekamo ponedeljak…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter