0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

DUŠAN STEVANOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Ovo je istorijski uspeh Radnika, nemam šta da zamerim saigračima!’

Objavljeno: 18.05.21 u 18:45

‘Utisci nakon sezone su zaista odlični. Ovo je istorijski uspeh za Radnik’, poručio je kapiten superligaša iz Surdulice.

Radnik je na Banovom brdu završio sezonu, porazom od Čukaričkog od 2:1.

Surduličani ipan nemaju za čim da žale jer su prvenstvenu trku završili na visokom, šestom mestu, a to je istakao i kapiten tima Dušan Stevanović.

– Utisci nakon sezone su zaista odlični. Ovo je istorijski uspeh za Radnik! Možemo da se pohvalimo činjenicom da je prvi strelac Superlige fudbaler našeg kluba, Milan Makarić. Momcima nemam šta da zamerim, odigrali su sjajnu sezonu. Na kraju sezone nas je stigao umor i malo smo pali fizički i psihički, ali sve u svemu vrlo sam zadovoljan, rekao je Stevanović za HotSport.

FOTO: FK Radnik Surdulica

Poslednjih 90 minuta, igračima Radnika ipak neće ostati u lepom sećanju.

– Što se tiče današnje utakmice, prvo poluvreme nije bilo onako kako smo zamislili. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice u prvih 45 minuta, dok je igra u nastavku bila znatno bolja. Mislim da smo mogli i do izjednačenja, ali ono što je najbitnije jeste da nema povređenih.

Kapiten Radnika je istakao da njegova uloga nosi veliku odgovornost.

– Moja uloga u timu je velika, ali najveća zahvalnost za uspeh pripada šefu stručnog štaba Slavoljubu Đorđeviću. Uprava nam je bila velika podrška tokom cele sezone, o njima imam samo reči hvale. Bez njih i sjajnog stručnog štaba ne bismo bili tu gde jesmo, zaključio je Stevanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter