0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MANČESTER SITI KUPUJE NA ‘MARAKANI’! ‘Građani’ žele mladog fudbalera Zvezde!

Objavljeno: 25.04.21 u 09:45

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crvene zvezde, Andrija Radulović, nije u januaru bio previše zadovoljan najavom da bi karijeru mogao da nastavi u Grafičaru na pozajmici.

On je tada istakao da postoji mogućnost da karijeru nastavi u inostranstvu, možda i u nekom od superligaških ekipa, ali da će u dogovoru sa porodicom i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri da donese odluku.

Crveno-beli su ga vratili u omladinski pogon posle odbijanja da ide u filijalu, ali sada se javlja Mančester siti, koji kako piše engleski ‘Sun‘, pregovara oko dovođenja Radulovića.

Oni navode da su skauti pratili Andriju godinu dana, a pogotovo su bili impresionirani njegovom igrom u omladinskoj ligi šampiona protiv Totenhema kada su crveno-beli pobedili sa 2:0.

Ukoliko dođe do transfera, Radulović bi mogao da se vrati u Zvezdu na pozajmicu sledeće sezone da bi nastavio razvoj, ili da bude privremeno premešten u jedan od devet partnerskih klubova Mančester Sitija širom sveta.

Ako ne bude pozajmljen natrag crveno-belima, najverovatnije destinacije bi mu bile Đirona, Troa ili Kortrijk, navodi britanski list.

Siti je aktivan na srpskom tržištu poslednjih godina gde je regrutovao Slobodana Tedića iz Čukaričkog 2020. godine, kao i braću Luku i Ivana Ilića iz Crvene zvezde 2017. i Filipa Stevanovića (Partizan) prošle godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter