1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ NE VERUJE U REGULARNOST ŽREBA: Nećemo kuglice, nek se igra na neutralnom terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.21 u 09:43

Iz crno-belog tabora ne žele žreb za finale Kupa.

Fudbaleri Partizana su u polufinalu Kupa bili bolji od Vojvodine. Rezultat je bio 1:0, a nakon meča na konferenciji za medije obratio se Aleksandar Stanojević. Trener crno-belih, izneo je predlog da se finale kupa igra na neutralnom terenu.

Voleo bih da se igra na neutralnom terenu i da se ne izvlače kuglice, mislim da je najbolje da se igra na neutralnom terenu. da vidimo šta nam je potrebno nama kao klubu i meni kao treneru da osvojimo trofej, počeo je Partizanov šef stručnog štaba.

Što se tiče samog meča, Stanojević navodi da je pre svega prezadovoljan ulaskom u finale. Istakao je da je njegov tim kontrolisao utakmicu, ali da ona nije bila lepa za gledanje.

Prezadovoljan sam što smo ušli u finale, mislim da smo u kupu pobeđivali superligaše i danas smo igrali u Novom Sadu, mislim da smo zaslužili. Bila je egal utakmica, nismo bili nešto bolji, kontrolisali smo utakmicu. Utakmica je bila više takmičarska nego lepa za gledanje, igrači su pokazali karakter i čestitam im na tome, nastavio je Stanojević.

Pred večiti derbi, Vladimir Stojković je na konferenciji za medije pozvao selektora Srbije da pogleda kandidate za nacionalni tim. Piksi je došao na ovaj meč, a Stanojević kaže kako danas ipak i nije imao šta da vidi.

Sveta je igrao izvanredno, žao mi je što je bio na današnjoj utakmici, Nije imao mnogo šta da vidi. Nije bila baš utakmica za gledanje. Sveta je odigrao iznad proseka, neka bude da je njega video. Što se tiče Stojketa, on je herojski odbranio s povređenom nogom, branio je kapitenski, bilo je pitanje da li će moći da igra.

FOTO: FK Partizan

Za sam kraj, trener Partizana dotakao se i glasina koje kruže o odlasku Nenada Lalatovića sa klupe Vojvodine. Poželeo mu je da nađe neki veliki klub i da tako napravi iskorak u karijeri.

Ja ga izuzetno cenim, da ne budem patetičan posle meča, da ja sad nešto hvalim. To sam pričao i pre, da je on sjajan trener koji pravi rezultate i igrači mu napreduju. Direktni su i teško je s njima. Evo Vojvodina je treća, parirala je i prošle godine. Voleo bih da ostane, ali mu želim i da ode u neki veći klub preko, da zaradi neki lep novac, jer mislim da je ovde sve pokazao i da mu je vreme da negde dobije šansu u nekoj jačoj ligi, zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0

1 Komentara

  1. Koja smo mi cirkuzantska drzava pa cak i u sportu. No,to me ni ne cudi cim je politika upletena. Zar je toliko tesko ako vec ne umete,uzeti 6-7 kuglica sa nazivom stadiona koji zapravo to i jestu stadioni a ne brvnare kao Backa,Ivanjica itd. i izvucete pre pocetka kup takmicenja i dobijete gde ce se igrati.A ne kao jedne sezone,rekli ste igra se u Nisu i onda Radnicki ispao pa se kup seli u Beograd. Ponasanje na nivou turnira u Donjoj Mutnici. Dajte bre taj fudbal da vode pravi sportisti,izbacite te politicare i te nesposobnjakovice odatle. Vratite fudbal narodu. Dokle vise Kokeze,Karadzici i ostali. Kakav bre Terzicev sin,kakvi bakraci.Umete li vi makar u fudbalu da budete strucni? Cekali ljudi finale a ne znaju gde ce se igrati.Strasno.I sada od finalista izvlace kuglice gde ce da se igra. Koja beda.Ugasite bre fudbal u Srbiji nesposobnjakovici.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter