1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ POSLAO JASNU PORUKU UPRAVI VOJVODINE: Plakaće i moliće da se vratim, ali biće kasno! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.21 u 09:25

Emotivno je bilo na konferenciji za medije nakon polufinala Kupa.

Partizan je bio bolji od Vojvodine u ovogodišnjem polufinalu Kupa. Crno-beli su slavili minimalnim rezultatom, a na konferenciji za medije smo imali priliku da vidimo emotivno obraćanje Nenada Lalatovića.

Strateg Vojvodine se prvo zahvalio navijačima koji su mu pružili podršku. Rekao je da ne želi nikoga da moli da ostane i da već ima 2 tima u kojima bi mogao da nastavi karijeru.

Hteo bih da se zahvalim navijačima, dali su mi podršku, ali kad vas navijači vole, ja ne štedim svoje zdravlje i želim da igramo što bolje i efikasnije. Srce mi je puno, malo trenera je doživelo ovo, a da li ću otići ili ne, neću nikoga da molim. Lalatović je to zaslužio, ali ako uprava kluba to ne želi i misli da može bolje sa drugim trenerom koji će napraviti rezultate ja se sklanjam. Već sad imam dva kluba gde mogu da odem, od srca im se zahvaljujem, počeo je Lalatović.

Istakao je da će mu Vojvodina šta god da se desi, zauvek biti u srcu. Takođe, naveo je da će sigurno ostati da živi u Novom Sadu.

Znam da ko god dođe da će biti potrebno mnogo godina da obore taj rekord jer sam ja najuspešniji trener u istoriji kluba. Srećan sam što sam izborio Evropu, to je za moju Vojvodinu. Sigurno da ću ovde kupiti neku nekretninu i ostati da živim u Novom Sadu.

Što se tiče nastavka karijere, Lalatović svoju budućnost vidi u inostranstvu.

Inostranstvo je jedina opcija, zovu ljudi kad su videli da odlazim. Moja je želja da se oprobam u inostranstvu i znam da će me ceniti sve više kada odem. Plakaće za mnom i moliće da se vratim, ali tad će biti kasno, rekao je nekadašnji trener Zvezde.

Za sam kraj, zaključio je da mu nije bitno gde će nastaviti karijeru, samo da to ne bude Srbija.

Meni je inostranstvo sve sem Srbije, znači i region, nije me bilo sramota da radim u Borcu posle Zvezde, pa što bi u regionu? Nije mi bitno gde, samo da nije Srbija, zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter