0
Domaći fudbal

SVE JE SPREMNO ZA POLUFINALE: Oglasili se Stanojević i Lalatović pred duel u Novom Sadu!

Objavljeno: 20.04.21 u 16:14

Utakmica je zakazana za sredu od 19:05 na stadionu ‘Karađorđe’.

Dan uoči utakmice svoje mišljenje izneo je Aleksandar Stanojević.

-Jedna utakmica se igra, svi znamo šta ona donosi. Nema previše kalkulisanja, jer nema popravnog. Idemo spremni i nadam se dobrom rezultatu. U dobrom smo ritmu, igramo dobar fudbal i biće prava utakmica – rekao je Stanojević.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO KO ĆE ZAMENITI MURINJA NA KLUPI TOTENHEMA: Samo 29 godina ima mladi stručnjak! (VIDEO)

-Mi kao veliki klub uvek imamo obavezu rezultata, igre, svega… Na kraju ćemo pričati o tome. Značila bi nam pobeda, da udjemo u finale i imamo mogućnost da se borimo za trofej. Svaka pobeda nam znači, Partizanu je sve važno – zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

Nakon Stanojevića oglasio se i trener Vojvodine.

Partizan će sigurno pokušati da spasi sezonu ulaskom u finale i zbog toga je veći pritisak na njihovoj strani. Mi smo ih pobedili prošle godine u finalu i da ostanu i drugu godinu bez trofeja, to bi za Partizan bio veliki hendikep. Oni su nas pobedili u prvenstvu 2:0 i to treba da bude naš motiv da damo 120 odsto mogućnosti i da im pariramo kako znamo i umemo, pogotovo na našem stadionu – istakao je Nenad Lalatović.

Druga polufinalna utakmica između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice igra se na stadionu ‘Rajko Mitić’ u sredu od 17:00h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter