1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN SIGURAN NAKON DERBIJA: Crno-bela dominacija protiv Nišlija! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.21 u 20:58

Izabranici Aleksandra Stanojevića su pokazali svoj kvalitet.

Fudbaleri Partizana su u okviru 31. kola Superlige savladali Radnički iz Niša. Rezultat je bio 2:0, a golove su postigli Asano i Holender.

FOTO: FK Partizan

Napadali su crno-beli od starta meča, imali su dosta prilika, ali nagrada stiže tek u 44. minutu. Holender je dobio dobar pas sa leve strane, upao je u gužvu i došlo je do sudara Kojića i Stankovića. Lopta se odbila na potpuno drugu stranu, gde se našao Takuma Asano, koji nije imao težak posao.

Nakon pauze između dva poluvremena, fudbaleri Partizana su nastavili silovito. Samo 13 minuta po nastavku igre, Holender je primio pas od Jojića na ivici šesnaesterca, prošao je jednog igrača Radničkog i zatresao mrežu za 2:0.

I pored prednosti od 2:0, domaći nisu posustajali. Nizale su se šanse prvo Ostojića, potom Štulića i pri kraju meča Vujačića. Ipak, crno-beli nisu uspeli da dođu do drugog gola. Na drugoj strani, što se tiče ekipe Radničkog, dobru šansu je imao i Aksentijević, ali je rezultat ostao isti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter