0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

TUHEL NAKON POBEDE: ‘Haverc mora efikasnije!’

Objavljeno: 10.04.21 u 22:31

Čelsi je lako savladao Kristal Palas.

Trener Čelsija Tomas Tuhel bio je većinski zadovoljan nakon pobede nad Kristal Palasom 4:1.

‘Prvo poluvreme je bilo odlično. Bili smo gladni, agresivni i u poslednjoj trećini smo dobro vraćali loptu. Zaslužili smo vođstvo. Posle 35 minuta smo malo izgubili poziciju i postali aljkavi. Tako smo i nastavili u nastavku, ali smo dobro reagovali na njihov gol. Stvorili smo dosta prilika, a drago mi je da protivnik nije imao velike šanse.’ – rekao je i potom dodao.

‘Nisam razočaran nastupom Kaija Haverca, ali mogao je da postigne više golova. Imao je dve velike šanse kojima je mogao da zatvori utakmicu. Takva je situacija. On apsolutno ima kvalitet, ali treba da ga pokaže. To je sada izazov. Protiv WBC u meču u kojem smo primili pet golova je sve bilo loše, ali danas je bilo potpuno drugačije. Bili smo koncentrisani i agresivni, to nam je u DNK i tako treba da bude. Naš cilj je da budemo među prva četiri tima tabele, ne bih ni dolazio u Englesku da mi to nije cilj. Čeka nas velika borba u narednim utakmicama za to četvrto mesto jer smo protiv Vest Broma imali taj kiks.’ – zaključio je Tuhel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter