9
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

GROBARI SE ŽALE NA NEREGULARNOST: Jedna kuglica izazvala brojne reakcije!(VIDEO)

Objavljeno: 09.04.21 u 16:57

Polufinalni parovi su izvučeni!

U petak je održan žreb za polufinale Kupa Srbije. Crvena zvezda će ugostiti Radnik iz Surdulice, dok će Vojvodina u Novom Sadu dočekati Partizan.

Mnogi smatraju da je organizacija dodatno iskomplikovana. Timovima su  dodeljeni brojevi, pa je tako broj 1 dobio Radnik, broj 2 Vojvodine, broj 3 Zvezda, a broj 4 Partizan. 

Svaki klub je imao svog predstavnika, koji je mogao da učestvuje u izvlačenju u slučaju da se njegov klub ne nalazi u tom šeširu.

Domaćinstvo za duel između Vojvodine i Partizana je odredio predstavnik Radnika. U trenutku kada je učesnik izašao da izvuče kuglice za domaćinstvo, u činiji se nalazila samo jedna kuglica.

Pred njegovim očima je žena koja je zadužena za pomaganje u procesu izvlačenja ubacila kuglicu Partizana. On je mogao da vidi gde se nalazi koja kuglica, pa je to izazvalo sumnju kod pristalica crno-belih.

 

0
0

9 Komentara

  1. Čovek je video Partizanovu kuglicu i odbacuje je i uzima kuglicu Vojvodine …pa to je nameštaljka ..poledajte i sami..

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno dokle više? Pa dali ima nešto a da po vama nije namešteno? Jedino ispravno za vas bi bilo da vam se odmah dodeli kup! Ko malo razmaženo derište se ponašate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter