0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DŽORDAN LOJD ODBIO PONUDU VELIKANA: Čeka poziv iz NBA!

Objavljeno: 02.04.21 u 12:54

Jedan od najboljih igrača Crvene Zvezde Džordan Lojd odbio je ponudu Makabija od 650.000 dolara. 

Kako saznaju dobro obaveštene izraelske televizije Sport 5, velikan iz Tel Aviva pokušao je da sklopi dogovor sa najboljim igračem crveno-belih ove sezone.

Međutim, Lojd je tu ponudu odbio, jer kako kaže, čeka ponudu iz NBA lige i ne želi da žuri sa svojom odlukom. Što ne znači da će ekipa Makabija odustati od ovog igrača, ali će svakako morati malo da sačeka.

Lojd je poslednjih meseci među traženijim igračima na evropskom kontinentu, pošto se u jednom trenutku našao na radaru madridskog Reala i moskovskog CSKA. Ipak, najveća konkurencija Ponosu Izraela za potpis Lojda u slučaju da na kraju ipak odabere ostanak u Evropi je Olimpijakos.

Lojd u ovoj sezoni Evrolige ima prosek od 17,6 poena na 30,6 odsto za tri poena. Treći je strelac elitnog takmičenja i ispred njega su samo Majk Džejms iz CSKA sa 19,3 i Aleksej Šved iz Himkija sa 19,8 poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter