0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

SJAJNA CRVENA ZVEZDA NASTAVILA POBEDNIČKI NIZ: Lojd predvodio crveno-bele do trijumfa u Grčkoj!

Objavljeno: 19.03.21 u 21:58

Crveno-beli i drugi put ove sezone bolji od Panatinaikosa!

U Atini je odigrana još jedna utakmica 30. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi. Grčki Panatinaikos je ugostio ekipu Crvene zvezde.

Utakmica je završena rezultatom 82:86 u korist kluba sa Malog Kalemegdana. Ovo je peti vezani trijumf za crveno-bele u svim takmičenjima.

Najefikasniji igrač u redovima ekipe koju sa klupe predvodi Dejan Radonjić, bio je fenomenalni Džordan Lojd. Amerikanac je meč završio sa 27 postignutih poena, četiri uhvaćene lopte i pet asistencija.

Pratio ga je Kori Volden sa učinkom od 14 poena, jednim skokom i tri uspešna dodavanja. Istakao se i nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa Ognjen Kuzmić. Iskusni centar je meč završio sa devet postignutih poena i pet skokova.

U ekipi iz glavno grada Grčke, istakao se Sent Ros sa 21 poenom, tri skoka i četiri uspešna dodavanja. Ros je odigrao jednu od najboljih partija u dresu slavne ekipe iz Grčke.

Mario Hezonja je dodao 15 poena, uz tri skoka i asistenciju. Papajanis i Papapetru su ih pratili sa po 14 poena.

Nakon 30 odigranih utakmica, Zvezda ima skor od devet pobeda i 21 poraza. Panatinaikos ima tri utakmice manje i skor od 10 pobeda i 18 poraza.

Srpski klub u nedelju gostuje u Podgoroci, gde ih očekuje duel sa ekipom Budućnosti u okviru ABA lige. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter