0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

LIGA EVROPE: Totenhem rutinski protiv Dinama, Kejn dvostruki strelac! Arsenal slavio u Atini! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.21 u 23:20

Fudbaleri Totenhema su lako pobedili Dinamo Zagreb 2:0, dok je Arsenal sa 3:1 bio bolji od Olimpijakosa.

Junak pobede Totenhema bio je dvostruki strelac Hari Kejn.

On je bio odlično postavljen u tom 24. minutu utakmice, pa je natrčao na odbitak posle Lamelinog šuta koji je pogodio stativu i bez većih problema pogodio za vođstvo od 1:0.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

U nastavku je Totenhem bio malo agresivniji, videlo se da žele da postignu taj drugi gol, ali ni Son ni Kejn nisu uspevali iz nekoliko dobrih prilika.

Mogao je Totenhem da bude kažnjen za svoje promašaje, da je Petković u 59. minutu susreta zadržao smirenost, ali se uplašio prilike i umesto izjednačenja zabeležio veliki promašaj.

Deset minuta kasnije, Dinamo je imao katastrofalnu reakciju prilikom izbacivanja lopte iz kaznenog prostora, lopta je maltene pala na nogu Hariju Kejnu i ovaj bez ikakvih problema trese mrežu zagrepčana za 2:0.

Tim rezultatom se ova utakmica i završila i Totenhem sa lepom prednošću putuje u Zagreb na revanš.

Golove sa ovog meča možete pogledati ovde.

Fudbaleri Olimpijakosa su namučili Arsenal, iako to ne deluje tako po rezultatu pošto je Arsenal slavio sa 3:1.

Tvrd početak je razbio Martin Edegor koji je prelepim pogotkom u 34. minutu, svojim prvim u dresu Arsenala, doneo vođstvo londonskoj ekipi.

Već na startu drugog poluvremena, El Arabi postiže gol za izjednačenje i donosi veliku radost Olimpijakosu. Nisu se dugo radovali domaći.

Arsenal je imao korner u 80. minutu, a centaršut išao na drugu stativu gde je loptu „presekao“ Gabriel i poslao je pravo u mrežu Olimpijakosa.

Za konačnih 3:1 se postarao Mohamed Elneni samo dva minuta kasnije.

Pogotke sa ovog duela možete pogledati ovde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter