0
Domaći fudbal

Sve spremno za Skupštinu

Objavljeno: 22.02.13 u 10:26

partizan fk

Mnogi pričaju da će na Skupštini u ponedeljak doći do smene rukovodstva Partizana, ali aktuelna garnitura funkcionera srpskog šampiona je potpuno mirna. Oni su uvereni da nikakvih promena neće biti i da je po sredi novi pokušaj destabilizacije kluba.

Čelnici crno-belih su juče održali sastanak Upravnog odbora na kojem su utvrdili sve detalje vezane za zasedanje u ponedeljak i nijednom rečju nisu spomenuli mogućnost promena.

„U pitanju je bio uobičajeni sastanak pred Skupštinu i razgovarali smo o dnevnom redu. Podeljen je materijal za ponedeljak, kako bismo se što bolje spremili za zasedanje“, kaže član UO Ratomir Babić.

S druge strane, mediji pišu kako će na Skupštini biti svega, Kurir, na primer, objavljuje izjavu neimenovanog izvora koji tvrdi da će biti preglasavanja i da je „opozicija“, koja želi da dovede Miroslava Bogićevića u blagoj prednosti što se broja glasova tiče.

Jedini uslov koji ima poznati biznismen je taj da se navijači Partizana ujedine, dok bi u suprotnom veoma brzo otišao iz Humske.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter