0
Evrokup

FOTO: Twitter/Screenshot

VIRTUS BOLJI POSLE PRODUŽETKA: Cedevita bila na korak od plasmana u TOP 8! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.21 u 23:47

U 5. kolu grupe G Evrokupa slavio je Virtus protiv ekipe Cedevite Olimpije nakon produžetka rezultatom 98:108.

Nije bilo dovoljno ni 29 poena Jake Blažića da ekipa iz Ljubljane dođe do trijumfa i obezbedi sebi plasman u TOP 8 fazu Evrokupa. U ekipi Olimpije izdvojili su se još i Edo Murić sa 18, Luka Rupnik sa 16 (od kojih osam u četvrtoj četvrtini), i Kendrika Peri sa 15 poena, koji je imao i devet asistencija.

Rasterećeno je igrala ekipa Virtusa jer njima ovaj meč nije bio rezultatski bitan a to se i osetilo u završnici. Najbolji u ekipi gostiju bio je Kajli Vims sa 25 poena a pratio ga je Marko Balineli sa 16.

U dodatnih pet minuta ponovo je u centru pažnje bio Kajli Vims sa 11 poena za ukupnih 25. Miloš Teodosić je meč završio sa 14 poena i 12 asistencija, a Stefan Marković samo sa tri, ali i šest asistencija i dva skoka.

Ako u sredu u Francuskoj savlada Burg, Budućnost će u poslednjem kolu, 9. marta, u Podgorici igrati protiv Cedevite Olimpije za plasman u Top 8 fazu Evrokupa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter