0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FC Barcelona

OGLASILA SE BARSELONA! Saopštenje Katalonaca nakon upada policije na stadion

Objavljeno: 01.03.21 u 16:15

Fudbalski klub Barselona proživljava najteže trenutke u poslednjih 20 godina.

Pored loših rezultata na sportskom i finansijskom planu, na sve to je španska policija upala u klub kako bi utvrdilo da li je uprava ‘blatila’ sopstvene igrače.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Među njima i Lionela Mesija, zbog čega su privedeni bivši predsednik Đozep Marija Bartomeu, direktor Oskar Grau i čelnik pravne službe Roman Gomes Ponti.

Nakon svega oglasio se i klub saopštenjem putem zvaničnog sajta.

– Što se tiče ulaska i istrage katalonske policije ovog jutra na Nou Kampu, po nalogu 13. suda u Barseloni, koji je nadležan da nas kontaktira i prati rad na društvenim mrežama, Barselona je ponudi potpunu saradnju nadležnim i policijskim organima kako bi se utvrdile jasne činjenice u istrazi – navodi se.

Informacije i dokumenta strogo koje je tražila policija isključivo se odnose na ovaj slučaj, napomenuli su sa Nou kampa.

– Barselona izražava maksimalno poštovanje u ovom postupku i ponaša se po principu pretpostavljene nevinosti ljudi koji su označeni u istrazi – zaključuje se.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter