0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

HRABRA ZVEZDA NIJE USPELA! Crveno-beli bez poraza u dvomeču eliminisani od Milana! (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.21 u 22:55

Hrabro je igrala Crvena zvezda, imala i igrača manje, ali do pobede u Milanu nažalost nije mogla!

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 1:1 u drugom meču sa Milanom, koji se nakon 2:2 u Beogradu, ukupnim rezultatom 3:3, zbog pravila gola u gostima plasirao u osminu finala Lige Evrope.

Borili su se izabranici Dejana Stankovića, čak i kada su bili brojčano slabiji, ali nisu imali snage da eliminišu italijansku ekipu.

https://www.youtube.com/watch?v=68DSXlYzQNA&feature=emb_title

Domaći poveli u 8. minutu, nakon što je Marko Gobeljić igrao rukom, a posle intervencije VAR-a sudija Manzano je dosudio penal. Siguran je bio Kesi.

Nastavila je Zvezda da napada i to joj se isplatilo. U 25. minutu apsolutno zasluženo izabranici Dejana Stankovića su stigli do izjednačenja.

Strelac je bio Ben, posle jako lepog udarca levom nogom. Nemoćan je bio Donaruma.

Na početku drugog poluvremena Milan je krenuo silovito, ali je Zvezda uspela da izdrži sve nalete domaćih.

Stefano Pioli je ubacio svoje dve glavne napadačke opcije, najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića i Anta Rebića.

I zaista, Milan je u uvodnih 10-ak minuta opasno pritiskao upravo preko njih dvojice, u jednoj situaciji bilo je vrlo opasno, ali je Zvezda ‘preživela’ i opet se otrgla pritiska.

Prvo je Mirko Ivanić imao sjajnu priliku, ali je bio izblokiran, da bi posle tog kornera kompletna klupa Zvezde tražila penal, ali se Manzano, a ni VAR nisu oglašavali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

U 68. minutu najbolja prilika za Zvezdu i prosto je neverovatno kako lopta nije završila u mreži! Prvo je Seku Sanogo akrobatski pokušao, a Donaruma loptu paradom izbacio sa gol-linije pravo na nogu Gobeljiću.

Međutim, Zvezdin bek je, umesto da je staloženo ubaci u mrežu, loptu poslao preko prečke i ogromna šansa otišla je u nepovrat.

Minut kasnije u igru je ušao i Aleksandar Katai prvi put od novembra prošle godine, a u onda je indisponirani Gobeljić dobio crveni karton.

Bez ikakve potrebe je napravio prekršaj na protivničkoj polovini i zaradio drugu javnu opomenu, te je posle skrivljenog penala sam sebe kandidovao za tragičara utakmice.

U 73. minutu, Milan je postigao gol, ali se Ibrahimović našao u ofsajdu pre nego što je uposlio Salemakersa. Sjajnu šansu je imao i Katai u 82. minutu, ali se odlučio za šut umesto dodavanja, pa je pogodio spoljni deo mreže.

Napadali su konstantno fudbaleri Zvezde, do poslednjeg sudijskog zvižduka su želeli pobedu i prolaz dalje, te naplatu večerašnje dobre igre.

Mogli su možda i u poslednjim trenucima meča da preko kornera dođu do pobede, ali španski sudija nije dozvolio da se izvede prekid, te je Milan obezbedio prolaz dalje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter