0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen

STANKOVIĆ NA VELIKOM UDARU MEDIJA U ITALIJI: Traže od UEFA da suspenduje trenera Zvezde zbog kršenja protokola!

Objavljeno: 25.02.21 u 19:25

Dosta italijanskih medija prenelo je fenomenalan doček za trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića, u režiji navijača Intera koji su Dekija iznenadili pesmom i pirotehnikom pred ‘Šeratonom’ u sredu uveče.

Međutim, deo pristalica koje su naklonjene ‘rosonerima’, u susretu interista i Zvezdinog trenera video je samo jednu stvar, a to je kršenje kovid prototokla od strane Stankovića.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Mediji poput ‘milannews.it’ i ‘sempremilan.com‘ čak idu dotle da pozivaju UEFA da raguje i pokrene postupak protiv trenera crveno-belih jer je prekršio stroge propise koji nalažu članovima jednog tima na gostovanjima, da ne smeju da izlaze iz objekta u kom su odseli, osim kada idu na trening i utakmicu.

U pomenutim tekstovima navodi se i to da osim toga što je samim izlaskom iz hotela u masu navijača Stanković već prekršio protokole, na teret mu se stavlja i to da je sve vreme bio bez maske, kao i većina okupljenih navijača.

– Da je samo imao masku ne bi se od svega ovog pravilo pitanje, ali ovako, bez ikakve zaštite jasno je da je rizik postojao – navodi se u pomenutom tekstu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter