0
Košarka

VEBER O STOJAKOVIĆU: ‘Zvao sam ga roler, pije kapućino pred svaku utakmicu!’

Objavljeno: 20.02.21 u 21:10

Jedan je od najvećih ikada sa ovih prostora, a evo i kakav je utisak ostavio na saigrače.

Predrag Peđa Stojaković imao je ogroman uticaj na ‘proboj’ evropljana i balkanaca u najjaču ligu sveta – NBA. Evo šta je na tu temu rekao je i legendarni Kris Veber.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Peđa… Zvao sam ga „roler“… Ovo sam mu davno rekao, javno ću ga pohvaliti za ovo: ‘On je uneo ova sr**a od uskih farmerki u ligu. Uvek sređen, izgleda kao predsednik Francuske, pije kapućino pred utakmicu i baš je čovek od stila. On je kao Džejms Bond. Peđa je radio kao lud, mnogo je trenirao i trener je od njega to zahtevao. Bibi i Peđa su imali poseban šuterski režim i to je nešto neverovatno. Kari je jedan od najboljih šutera, može da završi akciju na nekoliko načina da ti se zavrti u glavi, e takav je bio i Peđa. Zbog takvih igrača smo mi unutrašnji postajali bolji, on ti raširi teren i možeš da radiš šta hoćeš, to su njegove zasluge bile.’ – rekao je Veber.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter